the boy with the golden heart

CHRISTOFFER RACO



Det man vill ha kan man bara inte få, utan man måste kämpa för att få det.
Det kan vara lätt, men även svårt beroende på vad det är för situation och hur läget är. För mej var det lätt att få den det jag ville ha, eftersom att jag, eller det vet väl båda som blev kära vid första stunden. Eller jag tror det i alla fall! Jag visste direkt att jag ville något mer än att bara vara vän med dej, och där ser man, jag fick som jag ville. Jag fick det bästa man kan önska sej. Den underbaraste pojken i världen.
Du har fått mej att se vad lycka och kärlek verkligen är. Eller jag vet vad det är, men att se det positiva och allt bra med det. För när man har gått och väntat länge på att något bra ska dyka upp så blir man jätte glad när det helt plötsligt dyker upp någon i ens liv som man vet att man skulle kunna göra allt för. Som man vill leva hela livet med och klara av vad som helst tillsammans med.

Det var precis det som du älskling gjorde. Du kom och gjorde mina dagar till något bra. Du vände det svarta till vitt. De dåliga till det bra. Hoppas att jag gjorde desamma för dej. Att du är lika glad och lycklig som jag är.

Att ha motgångar i ett förhållande, det är normalt. Det är de som stärker bandet mellan en och sätter en på prov och bevis till hur mycket man verkligen älskar varandra. Det går inte bara ut på att man ska ha det perfekt och att allt ska vara bra hela livet. Man måste gå igenom det tråkiga för att det ska bli något bra av det hela.
Du vet hur mycket jag avskyr att behöva vara sur/ ledsen/ arg över saker, spelar ingen roll om det är en småsak, jag vill inte behöva vara det, så tack och lov att det inte är ofta. Men det är väl så det ska vara, att man ska behöva störa sig på småsaker ibland, typ bara för att… Ja vet att du inte tycker om att se mej ledsen, med det kommer du att behöva göra även om du inte vill det.

Att varar kär är nog bland det bästa man kan vara, och att man har den bästa pojken gör det ännu bättre. Att man får vara varje dag med den underbaraste som finns, gör det bara ännu bättre. Jag är verkligen så glad att jag har just dej och att det inte är någon annan. Du vet hur mycket du betyder för mej och att jag aldrig skulle göra någon så att jag riskerar att förlora dej. Jag LOVAR verkligen dej det, och jag håller det. Det hoppas jag att du litar på att jag gör och att du tror på det jag säger. För att förlora dej skulle vara som att någon skulle försöka mörda en och jag vill verkligen att det ska vara du och jag rasten av livet, för nu kan jag inte tänka mej ett liv utan dej, jag kan inte ens se det så, eftersom att jag vet att jag bara vill ha dej och ingen annan i mitt liv.

Sen vi blev tillsamman, fyra nästan fem månader, så har det hänt ganska mycket, inte i vårt förhållande, utan runt omkring. Både bra och dåliga saker. Vet inte riktigt vad man ska säga om vissa saker, det finns nog inte direkt någon förklaring. Men för mej är det bara det bra som finns kvar inom mej, och det som jag vill minnas. Behöver kanske inte ta upp vad det är för saker, utan att du förstår det själv.
Vid vissa stunder kanske jag inte har funnits där som jag borde, men det är sånt jag inte vart med om förut och inte vet hur mans ka ta det och hur man ska trösta någon annan när man själv är i ett tillstånd man inte själv vet vad man sak göra. Men jag hoppas att jag gjorde det som behövdes för dej och att det kändes bra och att jag var till hjälp överhuvudtaget, du vet nog vad jag menar.
Men detta kanske också har gjort att det blivit ett starkt band redan nu mellan oss. Att vi lär oss att vara rädda om varandra och om det man vill ha kvar så att man inte förlorar det.

Jag älskar dej mest av allt och jag hoppas att det är du och jag fler månader, år ja hela livet framför. Jag kan tänka mej en framtid med dej, och hur lycklig jag skulle vara då. Jag vet att det kommer att vara så med. För jag känner av hur bra allt är mellan oss och att det kommer att bli ännu bättre.
För jag vill inte leva ett liv utan den som jag älskar mest av allt och ALDRIG vill vara utan.

Älskar dej mest av allt Christoffer <3


RSS 2.0